21 t/m 29 oktober 2017

NII trendtour Dutch Design Week 2017

Het is inmiddels traditie dat we tijdens de Dutch Design Week een trendtour maken langs de meest opvallende presentaties. Dit jaar op vrijdag 27 oktober.

// ONTDEK DE DUTCH DESIGN WEEK IN EINDHOVEN MET ZUZANNA SKALSKA

Onder begeleiding van trendwatcher Zuzanna Skalska bezoek je een selectie uit het enorme aanbod dat Zuzanna speciaal voor ons selecteert. Door haar commentaar krijgen de vaak experimentele projecten duiding en is er waar mogelijk een toelichting door de bedenkers.


“Ga met me mee, naar People’s Pavillion bijvoorbeeld, dat is een heel nieuw initiatief op het middenplein bij Strijp, waarbij verschillende landen antwoord gaan geven op verschillende thema’s. Design Academy heeft eindelijk een nieuwe art-director, maar is het al zichtbaar bij de eindexamenkandidaten? Er zijn nieuwe architectonische ontwikkelingen in de stad Eindhoven, het Student Hotel bijvoorbeeld. Design studio Van Berlo heeft een nieuwe locatie in het Power Innovation Hub, een nieuwe locatie op Strijp T. Dus ook dit jaar zijn er weer genoeg nieuwe ontdekkingen te doen.” 

 

// AANMELDEN

Onze ervaring leert dat het bezoek aan de DDW op deze manier echt een meerwaarde geeft. We bevelen je deze tour dan ook van harte aan. En omdat we de groep niet te groot willen maken is het aantal plaatsen beperkt. Inschrijven kan vanaf nu via
info@interieurinstituut.nl

De kosten voor de tour bedragen € 165,00 p.p. (excl BTW). Dit is inclusief begeleiding, lunch, eventuele entreekosten, fiets, versnapering.
Na je aanmelding ontvang je een bevestiging met factuur.

 

Twitter

Herstel wachtwoord

Geef je e-mail adres. Een nieuw wachtwoord wordt verzonden.