Inspiratie is NODIG, meer dan ooit

article image

Beste relatie,

Ben jij ook meer dan ooit op zoek zijn naar inspiratiebronnen om eigen business ontwikkelingen te blijven stimuleren? Je kan niet op reis, je komt dus inspiratie niet zomaar tegen. En hoe gaat de wereld er uit zien na corona, wordt het ooit weer het oude normaal, of is er een nieuw normaal? Vragen waar onze leden ook mee zitten. Maar er zijn oplossingen.

Afgelopen jaar hebben NII leden nog steeds met regelmaat inspiratie ontvangen, veelal via de online sessie. Een bijkomend voordeel van online sessies is dat je met meer mensen op een eigen gekozen moment terug kan kijken. Dit neemt natuurlijk niet weg dat we zodra het weer kan, ‘live’ gaan, want elkaar ontmoeten en daarmee een eigen netwerk opbouwen blijft voor de NII leden interessant.

Komend jaar hebben we nog meer activiteiten gepland, zodat er elke maand wel inspiratie te halen valt.

Naast de al bekende en gewaardeerde lezing van Zuzanna Skalska en Lidewij Edelkoort, hebben we mensen aan het werk gezet in New York en in Australië om voor ons een online trend safari in kaart te brengen. Zo kunnen we toch even op reis. 

Een andere nieuwe activiteit is de matching met designers onder de naam Touch Base. Dit omdat we geen beurzen bezoeken en ook dit creatieve contact missen. De eerste sessie is 18 februari, 4 a 5 designers presenteren zich aan NII leden. 

Een lidmaatschap van NII houdt in dat je toegang krijgt tot de (online) lezingen, online onbeperkt aantal personen, off-line 2 kaarten per sessie per bedrijf. Daarnaast ontvang je van ons het trendboek van Lidewij Edelkoort. 

Meer weten over een lidmaatschap van NII, mail ons via info@interieurinstituut.nl. Nieuwe leden ontvangen een welkomstgeschenk in de vorm van het boek Labour of Love – Lidewij Edelkoort/ Philip Fimmiano (zolang de voorraad strekt). 

Voor 2021 staat er een aantal mooie activiteiten op de kalender die we graag aan je voorstellen. En je nu aansluiten betekent dat ook jij op de hoogte blijft. We leggen het je graag uit in een persoonlijk gesprek, live of online. Heb je interesse? Laat het ons weten en we nemen contact met je op? 

Graag tot spoedig!

Astrid van Leeuwen
06-50243165
astrid@interieurinstituut.nl
 
Edvard Daamen
06-54211472
info@interieurinstituut.nlAgenda 2021


Terugblik 2020

De belangrijkste video’s van afgelopen jaar zijn nog beschikbaar, heb je interesse om deze alsnog te zien, laat het ons weten. 

Het begon zo:

Zuzanna vertelde dat we nu in een tijd zitten die op ‘0’ staat, een re-set, en dat je zelf nu alles kan veranderen. Met ook de boodschap; het maakt niet eens veel uit, wat je anders gaat doen, maar ga het doen!

In juni hebben we de trendlezing van Lidewij Edelkoort ‘live’ gepresenteerd. Een spannende verbinding tussen Kaapstad en jullie. En zelfs het trendboek kwam met kunst en vliegwerk op tijd gereed. Thema: Animisme, alles terug naar de bezieling van dingen om ons heen. Bewustwording.

In het najaar gaf Rik ons nog een keer de inzichten van de effecten van COVID-19, zoals deze een aantal processen deed versnellen, maar niet op zich zelf staan als zodanig. De verandering van wat ‘was’, en nu ‘wordt’, is gebaseerd op dingen die we al zagen of wisten. Maar hoe vormt zich dat? Welke nieuwe businessmodellen kan je aan deze ontwikkelingen hangen? Hoe leer je denken in smart eco-systemen?


Meer Zuzanna, Li of Rik? Kijk op www.interieurinstituut.nl voor trends en informatie.


Verder op onze trendagenda

NII Trendspots april 2021 #166

NII Trendspots april 2021 #165

NII Trendspots april 2021 #164

NII Trendspots maart 2021 #163

Vragen over events, trips of lidmaatschap?

Nederlands Interieur Instituut
Stationsweg 106
6711 PX EDE
info@interieurinstituut.nl

Neem gerust contact met ons op:

Edvard Daamen
Astrid van Leeuwen