NII Trendspots april 2021 #164

article image

NEW YORK NEW YORK The city that never sleeps? Een speciale trendspots deze keer. Helemaal gewijd aan onze eerste trendsafari. Nu we aan huis gekluisterd zijn is reizen een uitdaging geworden. Om jullie toch inspiratie te bieden is er een nieuwe activiteit, de trendsafari. We sturen een watcher op pad om ons te informeren en inspireren. 

Vanaf dinsdag 6 april staat de eerste safari online. Onze watcher ter plekke, Pim Zeegers, ontdekte New York in coronatijd. Hij ging met de camera op pad om te zien wat er gebeurt in de Big Apple. 


Pim Zeegers

Interview Beth Dickstein

Daarnaast vroegen we Margriet Vollenberg van Organisation in Design (bekend van onze eerste Touch base) om een interview te doen met Beth Dickstein. Beth is founder en CEO van bde, een full service bureau voor o.a. pr, social media, events en influencer marketing. Ze werkt voor bekende namen als: Georg Jensen, FLOS, Homo Faber, Ligne Roset, Lissoni NY, Anaori, etc. Margriet vroeg Beth welke impact covid heeft op zakendoen in New York.
 Beth Dickstein


Creative Covid Safari New York

Onze leden vinden de reportages vanaf dinsdag 6 april op het gesloten deel van onze website, waar je met een log-in toegang krijgt. https://www.interieurinstituut.nl/membership/login

Mocht je interesse gewekt zijn en je wilt deze trendsafari ook meemaken? Wordt dan ook lid van NII, neem gerust eens contact met ons op via info@interieurinstituut.nl of kijk op www.interieurinstituut.nl/membership

Wij hopen dat deze eerste editie iedereen bevalt.

Enjoy!
Edvard

...En binnenkort doen we op deze manier ook Australië!


Verder op onze trendagenda

NII Trendspots september 2021 #172

NII Trendspots september 2021 #171

NII Trendspots juli 2021 #170

NII Trendspots juni 2021 #169

Vragen over events, trips of lidmaatschap?

Nederlands Interieur Instituut
Molenweg 71
6741 KK Lunteren
info@interieurinstituut.nl

Neem gerust contact met ons op:

Edvard Daamen
Astrid van Leeuwen