NII Trendspots november 2021 #176

article image

Deze week

  • Milaan 2022, ga mee met NII
  • Ryan Hopkinson stunning (drone) editorial for Louis Vuitton
  • Netherlands Pavilion - EXPO 2020 Dubai
  • China2025.nl over het China van nu en morgen

Enjoy!
Edvard

Milaan 2022, ga mee met NII

In 2022 organiseren we weer een trendreis naar Milaan. Na het niet kunnen reizen is er een grote behoefte om weer op pad te gaan en de trends live te ontdekken.
Natuurlijk de beurs maar ook de exposities in de stad zoals Masterly en de wijk Brera ontbreken niet. En je kunt dus mee op 6,7,8 april 2022 om onder deskundige begeleiding te ontdekken hoe Milaan en de ontwikkelingen er voor staan. Er is maar beperkt plaats dus als je interesse hebt, wacht niet te lang.

Klik hier voor alle informatie »


Ryan Hopkinson stunning (drone) editorial for Louis Vuitton

Drones inzetten is al gemeengoed, dus ook voor een campagne van Louis Vuitton, het geeft zeker mooie beelden.
For this series featuring model Khadim Sock, Louis Vuitton allowed him to adopt a series of experimental techniques to showcase the brand’s new products. In one campaign, inspired by the idea of “reaching a higher plain, both conceptually and physically”, Ryan utilized a large drone to carry iconic Louis Vuitton luggage high into the air, providing motion in a shoot that would typically be static.

Lees meer »Netherlands Pavilion - EXPO 2020 Dubai

Een amateur filmpje maar geeft wel een goed beeld van de experience in het Nederlandse paviljoen in Dubai. En 1 van de kunstenaars die daar aanwezig is is Ap Verheggen. Ap is gefascineerd door de natuur en startte een project om water te maken. Bezoek zijn website voor meer info!
The Netherlands Pavilion Expo 2020 Dubai (2021): Uniting water, energy and food. Enter a miniature world with its own climate system. Brimming with sustainable solutions, the pavilion will harvest water, energy and food through innovations including a cone-shaped vertical farm.

Bekijk hier de impressie van het Nederlandse paviljoen:

https://youtu.be/lU1_pKnRtyI

Bekijk de website van Ap Verheggen »


China2025.nl over het China van nu en morgen

Zuzanna Skalska attendeerde me op deze blog van Ed Sander op het platform China2025.nl, site en artikel beveel ik van harte aan. China2025.nl is een crowdblog over China. Het is gemaakt voor en door mensen met een interesse in China en heeft als doel om ervaringen over China te delen en kennis toegankelijk te maken.
China2025.nl biedt via achtergrondartikelen inzicht in uiteenlopende onderwerpen. Daarnaast biedt de website een agenda van China evenementen, een vacatureoverzicht en specifieke informatie voor bijvoorbeeld expats of mensen die Chinees willen leren.

Bekijk China2025 »
 

De bovenstaande data kunnen wijzigen als daar aanleiding toe is.


Verder op onze trendagenda

NII Trendspots januari 2023 #201

NII Trendspots december 2022 #200

NII Trendspots december 2022 #199

NII Trendspots november 2022 #198

Vragen over events, trips of lidmaatschap?

Nederlands Interieur Instituut
Molenweg 71
6741 KK Lunteren
info@interieurinstituut.nl

Neem gerust contact met ons op:

Edvard Daamen
Astrid van Leeuwen