18-20 april Trendreis Milaan 2018

18-20 april Trendreis Milaan 2018

Natuurlijk ook in 2018 weer op onze agenda. We hebben een voorlopig programma opgesteld, zodat je ook komend jaar efficiënt en effectief samen met ons de highlights van Milaan kunt bezoeken.

Met een vol programma en deskundige begeleiding zie je in een kort tijdsbestek dat wat je niet mag missen.

  Ieder jaar weer blijkt dat voor de deelnemers een waardevolle beleving. Waarbij we dit jaar ook toegiften* invoegen, die ‘hot’ in Milaan zijn, maar niet hangen aan de Design Week. Deze plannen we in op de woensdagmiddag en/of zaterdag.

  De reis vindt plaats van woensdag 18 t/m vrijdag 20 april 2018 en voor wie wil is er de mogelijkheid een extra nacht te boeken om op zaterdag naar keuze zelf nog op pad te gaan, of aan ons programma mee te doen specifiek voor de zaterdag.

  * als toegift bekijken we nu de volgende plekken: Supermarket of the future, (compleet digitale supermarkt) Microsoft House en La Fabbrica

  Nog geen lid van NII? Meld je dan nu aan!

 
 

// VOORLOPIG PROGRAMMA

 

 

 
   
// WOENSDAG Vertrek in de morgen vanaf Amsterdam. Vlucht naar Linate bij voorkeur. Check in bij Bianca Maria Palace hotel. Rond het middaguur begint de trendreis bij Masterly, het steeds belangrijker wordend event waar Nederlands design Milaan verovert. Samen met curator Nicole starten we hier het programma. Aansluitend wandelen we door Brera waar steeds meer merken hun nieuws tonen en voor verrassingen zorgen. We sluiten de dag af met een gezamenlijk diner. // DONDERDAG Donderdag is beursdag. Samen met hoofdredacteur en uitgever van woonmagazine WOTH, Mary Hessing stellen we een rondgang samen die je de hoogtepunten van de Salone laat zien. Mary plaatst de beurspresentaties in een kader en zorgt voor de toelichting, bij de meest innoverende/opvallende stands proberen we een toelichting te krijgen. Nieuws uit de eerste hand dus. Afhankelijk van de tijd die we op de beurs doorbrengen bezoeken we aansluitend de Zona Tortonawaar nog steeds nieuws te vinden is, al neemt dat de afgelopen jaren wat af. Wij ontdekken de krenten in de pap. Ook deze avond eten we gezamenlijk. // VRIJDAG Op vrijdag stelt trendwatcher en Milaan kenner Zuzanna Skalska het programma samen. Nu de Ventura Lambrate niet meer terug komt zal zij op basis van haar ervaringen eerder in de week de diverse presentaties bezoeken en toelichten. Het nieuwe VENTURA en deFutureDome zal daar zeker deel van uitmaken. Maar wie weet is dat ook het Microsoft House, de nieuwste retail hotspot, of de AirBnB pop up expositie niet te missen en brengt Zuzanna ons erheen. Zij doet dat op de voor haar enthousiaste en deskundige manier. De dag eindigt met de transfer naar de luchthaven. // SCHRIJF JE IN!
Mocht je een dag extra willen boeken dan is dat mogelijk, laat het ons weten. We willen dan een selectie maken van adressen die of wel nieuw zijn of wel zo bijzonder dat ze een bezoek meer dan waard zijn. Er staat een aantal kamers in optie, maar om daar gebruik van te kunnen maken moeten we snel weten wie er met ons mee gaat. Heb je dus interesse, wacht niet te lang en meld je aan!In het programma zijn de volgende elementen inbegrepen:
     
  • Vlucht Amsterdam – Milaan vv
  •  
  • Hotel met ontbijt (Hotel Bianca Maria Palace****)
  •  
  • Diner op woensdag en donderdag, lunch op donderdag en vrijdag.
  •  
  • Begeleiding en vervoer waar nodig

Packageprijs € 1.695,00 (excl. Luchthaven belasting en BTW)

  Wil je van dit pakket gebruik maken, laat het dan svp

  zo snel mogelijk weten, ivm reservering van het hotel. Binnenkort geven wij weer kamers terug.

  Ja ik ga mee en schrijf in voor:
[ ] Deelname aan programma woensdag t/m vrijdag € 1.695,00
[ ] Extra nacht vrijdag 20 april € 350,00
[ ] Deelname aan programma zaterdag incl. lunch € 95,-
Bedrijf: ……………………………………………………………
Naam deelnemer 1 …………………………….......................
Naam deelnemer 2 …………………………….......................
E-mailadres ……………………………………………………..

Heb je nog vragen of wensen of heb je interesse in de losse programma onderdelen, dat kan ook, laat het me weten via info@interieurinstituut.nl
Ciao!
Edvard

 

 

 

Verder op onze trendagenda

Lidewij Edelkoort presenteert ANIMISME

Trendspots Alert - Interieur in de hoofdrol op Paleis Soestdijk

Lezing LEGACY door Zuzanna Skalska

Uitnodiging lezing LEGACY door Zuzanna Skalska

Vragen over events, trips of lidmaatschap?

Nederlands Interieur Instituut
Stationsweg 106
6711 PX EDE
info@interieurinstituut.nl

Neem gerust contact met ons op:

Edvard Daamen
Astrid van Leeuwen