2 april Trenddag met Zuzanna Skalska

2 april Trenddag met Zuzanna Skalska

Op donderdag 2 april presenteert Zuzanna Skalska haar jaarlijkse trendverhaal. Zoals we van Zuzanna gewend zijn geeft zij in een bevlogen betoog, haar visie op ontwikkelingen die zij signaleert in de maatschappij en industrie en geeft aan wat dit voor onze sectoren betekent. Nog niet ingeschreven? Schrijf je hier in »

LEGACY
How to be a good ancestor?

"We leven in een tijd van diepgaande en steeds sneller optredende veranderingen. Het overbruggen en samenbrengen van verschillende meningen, stemmen en de perspectieven van de generatie is nooit eerder zo belangrijk geweest voor bedrijven, instellingen en organisaties. Wat zetten we in beweging en wat is de nalatenschap van die keuzes die de kinderen van onze achterachterkleinkinderen zullen erven? De kern van mijn boodschap is dat we actief moeten handelen om ervoor te zorgen dat toekomstige generaties kunnen genieten van een geBen jezonde samenleving, vrede en een schoon milieu. Zijn we goede voorouders? Of gaan we de geschiedenis in als de generatie die de schoonheid van diversiteit ruïneerde, onze natuurlijke omgeving verwoestte en de verworvenheden van de beschaving volledig verkwanselde?"

"Waarom dit boek? Ons boek is niet zomaar een ander trendboek. Het gaat er niet om wat wel of niet trendy zal zijn. Het gaat erom bedrijven het LANDSCHAP VAN  MOGELIJKHEDEN te laten zien™ vol sprankelende SIGNALEN VAN VERANDERING™. Als topman, leider van een organisatie of oprichter van een nieuw gelanceerd bedrijf, wil je kennis, ideeën en inspiratie opnieuw introduceren bij je team of je klanten om je onderneming vooruit te helpen. Vergeet het niet! Denk na over je NALATENSCHAP. Neem bruikbare inzichten mee! Creëer een betere toekomst!"

"OPMERKING: imperia, koninkrijken, naties, dictators, systemen, religies, heersers... gaan onvermijdelijk ten onder, dus niet ieder bedrijf hoeft te overleven."

Zuzanna Skalska, februari 2020

Locatie

De trenddag vindt plaats in een passende plaats bij dit thema, namelijk het Openluchtmuseum in Arnhem. Een gebied vol met kijkjes in het verleden, Dus waar beter dan hier samen te komen voor een blik op de toekomst.

Programma

10.00 – 11.00    registratie, koffie/thee
11.00 – 12.30    deel 1 trendlezing Legacy
12.30 – 13.30    lunch
13.30 – 15.00    deel 2 trendlezing Legacy
15.00                      einde en mogelijkheid tot bezoek Openluchtmuseum

Ook deze editie wordt vergezeld van een trendboek. Full members krijgen dit na afloop uitgereikt. Voor andere aanwezigen is het boek verkrijgbaar tegen betaling.

Aanmelden

Vanaf nu kun je je aanmelden. Geef naam en emailadres van de aanwezigen door op info@interieurinstituut.nl

Full members hebben recht op 2 toegangskaarten. Basis members krijgen 1 toegangskaart. Extra kaarten kunnen worden gereserveerd en kosten € 125,00

 

Het Openluchtmuseum

Het Nederlands Openluchtmuseum in Arnhem vangt de geschiedenis. In authentieke gebouwen, voorwerpen en ware verhalen. We nemen je mee op reis door de tijd. Van twee eeuwen geleden tot heel recent. Je komt er ogen te kort. De mensen van het museum lijken zo uit het verleden te zijn weggelopen. Trots op hun erfgoed, inspireren ze jou met hun verhalen. www.openluchtmuseum.nl

Verder op onze trendagenda

2 april Trenddag met Zuzanna Skalska

Word jij de nieuwe Cortina merkstrateeg?

NII in 2020

Gratis toegang tot de Maison&Objet

Vragen over events, trips of lidmaatschap?

Nederlands Interieur Instituut
Stationsweg 106
6711 PX EDE
info@interieurinstituut.nl

Neem gerust contact met ons op:

Edvard Daamen
Astrid van Leeuwen