Word jij de nieuwe Cortina merkstrateeg?

Word jij de nieuwe Cortina merkstrateeg?

Cortina is het lifestylemerk voor stadsfietsen. Wij vertalen de laatste mode-, interieur en lifestyletrends naar vernieuwende, innovatieve en betaalbare fietsen en fietsaccessoires. Onze fietsen hebben een duidelijke identiteit en vallen op door hun mooie details en uitgesproken kleuren. Waarom wij hier zoveel aandacht aan besteden? Een fiets gebruik je – net als je tas en telefoon – elke dag. Hij moet daarom stevig en betrouwbaar zijn, maar ook de juiste uitstraling hebben.En dat is ook precies waarom we lid zijn van NII. Omdat we houden van mooie fietsen, e-bikes en accessoires laten we ons graag inspireren door de nieuwste NII Trendspots en Trenddagen.


Bijna 15 jaar geleden is eigenaar Wilco Kruitbosch gestart met het fietsmerk Cortina. Nu  is deze Lifestyle-stadsfiets en e-bike niet meer weg te denken uit het straatbeeld.  “Strateeg, visionair, doelgroepdenker en een marktkenner die lifestyle en een consumentenproduct onlosmakelijke met elkaar weet te verbinden. Dat is wat wij zoeken in mijn opvolger. Ik heb het aangedurfd om met de fiets dingen uit te proberen, te veranderen, te skippen en toe te voegen, met altijd in het achterhoofd; waar heeft de gebruiker behoefte aan, nu en in de toekomst. Design, techniek en lifestyle zijn op de juiste manier bij elkaar gekomen en inmiddels staat er een eigentijds merk. Door alle ontwikkelingen op het gebied van (internationale) mobiliteit, is het einde van de groei nog lang niet in zicht. Het merk is toe aan een next step, dus voor jou hét moment om hier in te stappen. En je vraagt je misschien af wat ik ga doen? Nadat we samen invulling hebben gegeven aan een geruisloze overdracht, ga ik eind dit jaar Kruitbosch verlaten. Na 35 jaar in de tweewielerbranche werkzaam te zijn geweest, heb ik besloten om nog eens iets totaal anders te gaan doen. Na mijn commerciële loopbaan wil ik me nu meer gaan inzetten voor goede doelen”, aldus Wilco Kruitbosch. 

Bekijk het filmpje om kennis te maken met Cortina en met de mensen van Cortina. 


Gaat je hart sneller kloppen van deze functie of ken je iemand die deze functie op het lijf geschreven is? Ga naar effectus-hr.nl/merkstrateeg en reageer.
 

Verder op onze trendagenda

2 april Trenddag met Zuzanna Skalska

Word jij de nieuwe Cortina merkstrateeg?

NII in 2020

Gratis toegang tot de Maison&Objet

Vragen over events, trips of lidmaatschap?

Nederlands Interieur Instituut
Stationsweg 106
6711 PX EDE
info@interieurinstituut.nl

Neem gerust contact met ons op:

Edvard Daamen
Astrid van Leeuwen