Gratis toegang tot de Maison&Objet

Gratis toegang tot de Maison&Objet

De komende editie van de Maison&Objet in Parijs vindt plaats van 17 t/m 21 januari 2020. Steeds meer Nederlandse inkopers en interieurprofessionals komen naar deze internationale vakbeurs voor interieurdesign en woondecoratie, komt u ook? Dankzij speciale afspraken met de beursorganisatie biedt NII haar leden wederom gratis toegang tot de beurs (normaal € 70,-).

« (RE)GENERATION! »
Inspiratiebron Maison&Objet januari 2020!

Om haar 25ste verjaardag te vieren, heeft MAISON&OBJET besloten om haar blik op de toekomst te richten en de nieuwste trends in het consumentengedrag van de generaties Y en Z te verkennen. Het hele jaar 2020 zal de M&O in het teken staan van het thema "(Re)Generation". De januari-editie ontsluiert de behoeften en verwachtingen van een "bevlogen generatie " die is opgegroeid met de crisissen die de economie, het milieu, identiteit en migratie beïnvloedt. De beurs van september zal de schijnwerpers richten op de wensen van de "augmented generation" - een generatie die opgegroeid is met een social media- en internetdieet. Onder begeleiding van het internationale adviesbureau voor stijl en innovatie NellyRodi, zal de MAISON&OBJET alle elementen die de komende 25 jaar veranderingen zullen veroorzaken, onder de loep te nemen. Kom het ontdekken op de M&O…

MOM: beleef de Maison&Objet het hele jaar door!

Maison&Objet een permanent digitaal platform, vol met ideeën, producten en projecten: MOM (Maison&Objet and More). Neem een kijkje op https://mom.maison-objet.com/ en schrijf u in voor de gratis nieuwsupdates! Natuurlijk kunt u de Maison&Objet ook volgen op Facebook, Twitter en Instagram.

Gratis toegang alleen voor NII-leden

De gratis kaarten kunnen rechtstreeks besteld worden op de website van de beurs via deze link »
Tijdens het bestellen wordt u gevraagd een invitatiecode in te voeren, deze is: NII54J20

Uw reis & verblijf in Parijs

Met Air France/KLM of met de Thalys reist u snel en gemakkelijk naar Parijs. Liever een compleet georganiseerde (groeps)reis of een op maat samengesteld arrangement? Vraag dan uw persoonlijke offerte aan bij  Anko de beursreis specialist.

Parijs: trendshopstad nº 1!

Maak van de gelegenheid gebruik om trends te spotten bij de leukste woondecoratiewinkels van Parijs. Bij Promosalons Nederland kunt u een lijst met de leukste adressen aanvragen.

Meer weten?

Voor alle informatie over de beurs kunt u terecht op http://www.maison-objet.com/en. Voor vragen kunt u ook terecht bij de Nederlandse vertegenwoordiging: Promosalons Nederland, tel. 020 4620020, netherlands@promosalons.nl

Verder op onze trendagenda

2 april Trenddag met Zuzanna Skalska

Word jij de nieuwe Cortina merkstrateeg?

NII in 2020

Gratis toegang tot de Maison&Objet

Vragen over events, trips of lidmaatschap?

Nederlands Interieur Instituut
Stationsweg 106
6711 PX EDE
info@interieurinstituut.nl

Neem gerust contact met ons op:

Edvard Daamen
Astrid van Leeuwen