Gratis toegang tot de Maison&Objet

Gratis toegang tot de Maison&Objet

De komende editie van de Maison&Objet in Parijs vindt plaats van 17 t/m 21 januari 2020. Steeds meer Nederlandse inkopers en interieurprofessionals komen naar deze internationale vakbeurs voor interieurdesign en woondecoratie, komt u ook? Dankzij speciale afspraken met de beursorganisatie biedt NII haar leden wederom gratis toegang tot de beurs (normaal € 70,-). 

« (RE)GENERATION! »
Inspiratiebron Maison&Objet januari 2020!

Om haar 25ste verjaardag te vieren, heeft MAISON&OBJET besloten om haar blik op de toekomst te richten en de nieuwste trends in het consumentengedrag van de generaties Y en Z te verkennen. Het hele jaar 2020 zal de M&O in het teken staan van het thema "(Re)Generation". De januari-editie ontsluiert de behoeften en verwachtingen van een "bevlogen generatie " die is opgegroeid met de crisissen die de economie, het milieu, identiteit en migratie beïnvloedt. De beurs van september zal de schijnwerpers richten op de wensen van de "augmented generation" - een generatie die opgegroeid is met een social media- en internetdieet. Onder begeleiding van het internationale adviesbureau voor stijl en innovatie NellyRodi, zal de MAISON&OBJET alle elementen die de komende 25 jaar veranderingen zullen veroorzaken, onder de loep te nemen. Kom het ontdekken op de M&O…

MOM: beleef de Maison&Objet het hele jaar door!

Maison&Objet een permanent digitaal platform, vol met ideeën, producten en projecten: MOM (Maison&Objet and More). Neem een kijkje op https://mom.maison-objet.com/ en schrijf u in voor de gratis nieuwsupdates! Natuurlijk kunt u de Maison&Objet ook volgen op Facebook, Twitter en Instagram.

Gratis toegang alleen voor NII-leden

De gratis kaarten kunnen rechtstreeks besteld worden op de website van de beurs via deze link »
Tijdens het bestellen wordt u gevraagd een invitatiecode in te voeren, deze is: NII54J20

Uw reis & verblijf in Parijs

Met Air France/KLM of met de Thalys reist u snel en gemakkelijk naar Parijs. Liever een compleet georganiseerde (groeps)reis of een op maat samengesteld arrangement? Vraag dan uw persoonlijke offerte aan bij  Anko de beursreis specialist.

Parijs: trendshopstad nº 1!

Maak van de gelegenheid gebruik om trends te spotten bij de leukste woondecoratiewinkels van Parijs. Bij Promosalons Nederland kunt u een lijst met de leukste adressen aanvragen.

Meer weten?

Voor alle informatie over de beurs kunt u terecht op http://www.maison-objet.com/en. Voor vragen kunt u ook terecht bij de Nederlandse vertegenwoordiging: Promosalons Nederland, tel. 020 4620020, netherlands@promosalons.nl

Verder op onze trendagenda

Lidewij Edelkoort presenteert ANIMISME

Trendspots Alert - Interieur in de hoofdrol op Paleis Soestdijk

Lezing LEGACY door Zuzanna Skalska

Uitnodiging lezing LEGACY door Zuzanna Skalska

Vragen over events, trips of lidmaatschap?

Nederlands Interieur Instituut
Stationsweg 106
6711 PX EDE
info@interieurinstituut.nl

Neem gerust contact met ons op:

Edvard Daamen
Astrid van Leeuwen