19-23 januari Gratis toegang Maison&Objet

19-23 januari Gratis toegang Maison&Objet

De komende editie van de Maison&Objet in Parijs vindt plaats van 19 t/m 23 januari 2018.

Steeds meer Nederlandse inkopers en interieurprofessionals komen naar deze internationale vakbeurs, komt u ook? Dankzij speciale afspraken met de beursorganisatie biedt de NII haar leden wederom gratis toegang tot de beurs (normaal € 60,-).

 

  Ruim 3.000 deelnemende merken vanuit de hele wereld presenteren op de Maison&Objet hun laatste collecties, u kunt er kennis maken met bekende en minder bekende ontwerpers en u vindt er de laatste trends op het gebied van interieurdesign en woondecoratie op het beroemde trendforum (Hal 7).

 

  Nieuwe indeling van de beurs

  Teneinde in te spelen op de veranderingen in de markt en om uw bezoek zo succesvol mogelijk te laten verlopen, is het aanbod op de beurs ingedeeld in drie grote sectoren: MAISON (alle woondecoratie, ingedeeld naar stijlen), OBJET (voorwerpen, met name geschikt voor detaillisten) en INFLUENCES (unieke objecten, op maat gemaakte producten, aanbod voor interieurarchitecten en inkopers).

 

  Speciaal voor interieurarchitecten en –designers: de ‘Designers’ Studio’

  Exposanten die custom-made oplossingen bieden voor interieurarchitecten en -designers kunt u

  herkennen aan het Special Archi.Designer- label: . Tevens is er de

  speciale ‘Designers’ Studio’ voor interieurarchitecten en -designers, gelegen in hal 8. Met dit logo op uw toegangsbadge kunt u deze ruimte altijd vrij betreden voor uitwisselingen met vakgenoten en zakelijke ontmoetingen. Als u bij badgeaanvraag aangeeft dat u interieurspecialist bent, verschijnt dit logo automatisch op uw badge.

 

  MOM: beleef de Maison&Objet het hele jaar door!

  Sinds vorig jaar heeft de Maison&Objet een permanent digitaal platform, vol met ideeën, producten en projecten: MOM (Maison&Objet and More). Neem een kijkje op https://mom.maison-objet.com/ en schrijf u in voor de gratis nieuwsupdates! Natuurlijk kunt u de Maison&Objet ook volgen op Facebook, Twitter en Instagram.

 

  Gratis toegang voor NII-leden

  De gratis kaarten kunnen rechtstreeks besteld worden op de website van de beurs via deze link. Volg de instructies op de link ‘You have an invite code.

How do you use it.’ Tijdens het bestellen wordt u gevraagd een invitatiecode in te voeren, deze is: XT5WZ2U

 

  Indien u vragen heeft hierover, of over de beurs zelf, dan kunt u contact opnemen met de Nederlandse vertegenwoordiging van de Maison&Objet: Promosalons Nederland: T. 020 4620020 of E. communicatie@promosalons.nl.

  Uw reis naar de beurs

  Met de Thalys reist u in ruim drie uur vanaf Amsterdam (Rotterdam 2½ uur!) naar Parijs. U kunt uw tickets boeken via deze link. Vanaf het Gare du Nord reist u via de snelmetro RER B-lijn in ongeveer 20 minuten naar de beurs (halte: Parc des Expositions)

 

  Uw hotel in Parijs

  Op de website van de Maison&Objet is een speciale rubriek voor het boeken van hotels. Ook kunt u terecht op de website van Promosalons Nederland, waar u een speciale module vindt om nog sneller een hotel in Parijs te vinden voor uw beursbezoek, en tegen de scherpste tarieven. In het centrum, of juist dicht in de buurt van het expositiecomplex, u vindt snel en gemakkelijk een hotel van uw keuze dat u vervolgens direct online kunt boeken. Klik hier om uw hotel te zoeken. Voor een complete reis op maat (vervoer+hotel) kunt u ook terecht bij ons reisburo Anko Zakenreizen, klik hier voor het aanbod.

 

  Parijs: trendshopstad nº 1!

  Maak van de gelegenheid gebruik om trends te spotten bij de leukste woondecoratiewinkels van Parijs. Bij Promosalons Nederland kunt u een lijst met de leukste adressen aanvragen.

 

  Meer weten?

  Voor alle informatie over de beurs kunt u terecht op http://www.maison-objet.com/en. Voor vragen kunt u ook terecht bij de Nederlandse vertegenwoordiging: Promosalons Nederland, T. 020 4620020, E. info@promosalons.nl

Verder op onze trendagenda

Lidewij Edelkoort presenteert ANIMISME

Trendspots Alert - Interieur in de hoofdrol op Paleis Soestdijk

Lezing LEGACY door Zuzanna Skalska

Uitnodiging lezing LEGACY door Zuzanna Skalska

Vragen over events, trips of lidmaatschap?

Nederlands Interieur Instituut
Stationsweg 106
6711 PX EDE
info@interieurinstituut.nl

Neem gerust contact met ons op:

Edvard Daamen
Astrid van Leeuwen