27 maart Trenddag voorjaar met Zuzanna Skalska

27 maart Trenddag voorjaar met Zuzanna Skalska

Op dinsdag 27 maart presenteert NII de trenddag met Zuzanna Skalska. In een uitgebreide presentatie geeft zij haar visie op nieuwe ontwikkelingen die ook gevolgen hebben voor jouw werkveld.

De trenddag vindt plaats in het Nationaal Militair Museum in Soest. Op de plek waar in 1913 de Luchtvaartafdeling van de Koninklijke Landmacht werd opgericht staat ruim 100 jaar later het Nationaal Militair Museum. Een indrukwekkend gebouw met een spectaculair dak van 110 x 250 meter en 13 meter hoge glazen buitenwanden. Het geeft de bezoeker een gevoel van ruimte en zicht op de collectiestukken buiten. Natuurlijk krijg je ook de kans het museum te bezoeken.

NEW NORMAL

  “Het is tijd om jezelf enkele belangrijke vragen te stellen. Wat is de rol van je business, product of dienst in de wereld van morgen?”

 

  De wereld verandert. Sneller dan ooit tevoren. De technologische ontwikkelingen gaan steeds harder en dat heeft een grote invloed op consument, bedrijven en de mensen die er werken. Die veranderingen vragen namelijk om een andere mindset. Het is tijd om deze veranderingen als NEW NORMAL te accepteren. Tijdens de NII Trenddag praten we over telomeren, Robot Love, anthropoceen en vele andere onderwerpen van morgen. De lezing is inspirerend en motiverend maar met veel abstractie, en bedoelt voor mensen met open mind en visie op morgen.

  De droom van alle leiders die verandering wilden, was om een beter product te hebben dan de concurrentie. Het moest niet gewoon beter zijn maar het aller beste, het meest verrassende en het meest begeerde door de consument. Op zoek naar nieuwe oplossingen om dit doel te bereiken, was er een glorietijd voor business, economie en beschaving. Als gevolg daarvan zeggen we vandaag dat we veel onnodige “behoeften” hebben. We zijn passief geworden. We verwachten alleen “nieuwe producten en diensten” en als ze er niet zijn, stopt onze interesse in het product of het merk.

  Als een resultaat van constant streven om de wereld te verbeteren door middel van technologieën (in feite omwille van de technologie zelf), staan we aan de vooravond van de 4de industriële revolutie. Waar het één begint, eindigt het andere. We zijn getuige van het einde van de wereldorde die de afgelopen twintig jaar de boventoon heeft gevoerd. Het bestaande systeem van denken is over, vertrouwen in de politiek en de media lijken voorbij, het financiële systeem en het geduld van de samenleving lopen ten einde.

Over Zuzanna

  Zuzanna is al jaren bij het NII betrokken. Ze levert keynotes over de hele wereld. Haar presentaties staan bol van ideeën, innovatie, services, materialen en technologieën. Zij legt verbanden tussen verschillende branches en verruimt visies.

Locatie Nationaal Militair Museum Soest

  Dit jaar in het Nationaal Militair Museum in Soest. Na ontvangst van de inschrijving ontvang je een bevestiging met details.</p>

Aanmelden

   
 • Leden met een Full membership hebben zoals altijd recht op 2 toegangskaarten.
 •  
 • Extra kaarten voor deze trenddag zijn te reserveren en kosten € 95,00 p.p.
 •  
 • Leden met een basis membership kunnen met 1 persoon de trenddag bijwonen.
 •  
 • Leden met een Full membership krijgen het trendboek New Normal uitgereikt ter waarde van € 395,-

  Meld je direct aan via via onderstaand formulier of via info@interieurinstituut.nl

Ben je geen lid? Kom gewoon eens een inspirerende trenddag bijwonen. Stuur een mail naar info@interieurinstituut.nl en ervaar hoe inspirerend onze trenddagen zijn.

Meld je aan voor dit evenement

Extra deelnemer toevoegen »
 • Verder op onze trendagenda

  Lidewij Edelkoort presenteert ANIMISME

  Trendspots Alert - Interieur in de hoofdrol op Paleis Soestdijk

  Lezing LEGACY door Zuzanna Skalska

  Uitnodiging lezing LEGACY door Zuzanna Skalska

  Vragen over events, trips of lidmaatschap?

  Nederlands Interieur Instituut
  Stationsweg 106
  6711 PX EDE
  info@interieurinstituut.nl

  Neem gerust contact met ons op:

  Edvard Daamen
  Astrid van Leeuwen