27 oktober 2017 NII trendtour Dutch Design Week

27 oktober 2017 NII trendtour Dutch Design Week

Het is inmiddels traditie dat we tijdens de Dutch Design Week een trendtour maken langs de meest opvallende presentaties. Dit jaar op vrijdag 27 oktober.

// ONTDEK DE DUTCH DESIGN WEEK IN EINDHOVEN MET ZUZANNA SKALSKA

  Onder begeleiding van trendwatcher Zuzanna Skalska bezoek je een selectie uit het enorme aanbod dat Zuzanna speciaal voor ons selecteert. Door haar commentaar krijgen de vaak experimentele projecten duiding en is er waar mogelijk een toelichting door de bedenkers.

 

 
“Ga met me mee, naar People’s Pavillion bijvoorbeeld, dat is een heel nieuw initiatief op het middenplein bij Strijp, waarbij verschillende landen antwoord gaan geven op verschillende thema’s. Design Academy heeft eindelijk een nieuwe art-director, maar is het al zichtbaar bij de eindexamenkandidaten? Er zijn nieuwe architectonische ontwikkelingen in de stad Eindhoven, het Student Hotel bijvoorbeeld. Design studio Van Berlo heeft een nieuwe locatie in het Power Innovation Hub, een nieuwe locatie op Strijp T. Dus ook dit jaar zijn er weer genoeg nieuwe ontdekkingen te doen.”

 

// AANMELDEN

  Onze ervaring leert dat het bezoek aan de DDW op deze manier echt een meerwaarde geeft. We bevelen je deze tour dan ook van harte aan. En omdat we de groep niet te groot willen maken is het aantal plaatsen beperkt. Inschrijven kan vanaf nu via
info@interieurinstituut.nl

  De kosten voor de tour bedragen € 165,00 p.p. (excl BTW). Dit is inclusief begeleiding, lunch, eventuele entreekosten, fiets, versnapering.
Na je aanmelding ontvang je een bevestiging met factuur.

 

 

Verder op onze trendagenda

Lidewij Edelkoort presenteert ANIMISME

Trendspots Alert - Interieur in de hoofdrol op Paleis Soestdijk

Lezing LEGACY door Zuzanna Skalska

Uitnodiging lezing LEGACY door Zuzanna Skalska

Vragen over events, trips of lidmaatschap?

Nederlands Interieur Instituut
Stationsweg 106
6711 PX EDE
info@interieurinstituut.nl

Neem gerust contact met ons op:

Edvard Daamen
Astrid van Leeuwen