30 maart 2017 Trenddag voorjaar

30 maart 2017 Trenddag voorjaar

Op donderdag 30 maart 2017 geeft Zuzanna Skalska haar jaarlijkse trendpresentatie bij het NII. Het is een vervolg op wat zij vorig jaar startte als bewustwording van de veranderingen.

“We herstellen een netwerk van mensen met bijzondere vaardigheden, waarbij we hopen dat consumenten het waarderen en aangemoedigd worden om te investeren in producten met een langere levensduur. De nadruk ligt op interieur, huishoudelijke artikelen, dagelijkse producten, juwelen en lederwaren. In principe zaken voor het huis en gebruiksartikelen. Ambachtelijk met een functie en niet alleen om mooi te zijn.” - Zuzanna Skalska

// DESIGN AFTER DESIGN

  Onzichtbaar landschap
“Om inzicht te verkrijgen in maatschappelijke ontwikkelingen moet je je openstellen. Om deze veelheid aan indrukken vervolgens te prioriteren. Alleen zo is het mogelijk om het kaf van het koren te scheiden en een lange termijn visie ontwikkelen. Om een ‘onzichtbaar landschap’ te ontdekken en op tijd in te spelen op belangrijke veranderingen, is het voor bedrijven en voor creatie van belang om nieuwe visies en toekomstscenario’s te bouwen.” Aldus Zuzanna over haar eigen inzichten die ze het afgelopen jaar heeft opgedaan en met ons gaat delen.

  Tijdperk van post-truth
Met ‘Design after design’ is er volgens Zuzanna een trend in het tijdperk van post-truth. Er zijn nieuwe competenties nodig om design van de toekomst te kunnen begrijpen en toe te passen. Met haar 360 graden kijk op de wereld gaan wij samen bewust worden van alle veranderingen die gaande zijn. Ben je klaar voor Skalska’s felle zonlicht?

 

 

// OVER ZUZANNA

  Zuzanna is al enkele jaren bij het NII betrokken en heeft daarnaast haar eigen blog op 360inspiration.nl. Ze levert keynotes over de hele wereld. Haar presentaties zijn eye openers voor toekomstige product ideeën, innovatie, services, materialen of technologieën. Zij legt verbanden tussen verschillende branches en verruimt hier visies mee.

 

// LOCATIE

  We heten je welkom in Pakhuis de Zwijger op de Piet Heinkade 179 in Amsterdam. Na ontvangst van de inschrijving ontvang je een bevestiging met route en parkeersuggesties.

 

// AANMELDEN

     
  • Leden met een Full membership hebben zoals altijd recht op 2 toegangskaarten.
  •  
  • Extra kaarten voor deze trenddag zijn te reserveren en kosten € 95,00 p.p.
  •  
  • Leden met een basis membership kunnen met 1 persoon de trenddag bijwonen.

  Meld je direct aan voor donderdag 30 maart via info@interieurinstituut.nl

 

 

Verder op onze trendagenda

Trendforecast Lidewij Edelkoort - The Great Disruption

UITNODIGING Milaan 2022 – De highlights gepresenteerd door Jeroen Junte

Webinar Li Edelkoort en Philip Fimmano - Talking Textiles ‘Fruit of the Loom’

3e editie Touch Base 15 februari terugkijken

Vragen over events, trips of lidmaatschap?

Nederlands Interieur Instituut
Molenweg 71
6741 KK Lunteren
info@interieurinstituut.nl

Neem gerust contact met ons op:

Edvard Daamen
Astrid van Leeuwen