9 juni 2017 Trendforecast Li Edelkoort: Het spirituele huis

9 juni 2017 Trendforecast Li Edelkoort: Het spirituele huis

Altijd al een keer een trendforecast van Lidewij Edelkoort mee willen maken, of dat zelfs al een keer gedaan? Het kan op vrijdag 9 juni in Tilburg. Dan ben je van harte welkom bij haar jaarlijks inspirerend verhaal over Interior & Lifestyle 2019. Ieder jaar hebben we de première van haar visie op de toekomst en een belangrijk moment op onze kalender waar we naar uitkijken. Volgens Li belooft het een bijzondere presentatie te worden.

Een speciale trenddag op twee locaties in Tilburg. Eerst haar lezing in Het Patronaat, een monumentaal gebouw naast de grote kerk, waar Dudok zich heeft gevestigd.

  Aansluitend nodigen wij je van harte uit om als VIP aanwezig te zijn bij de officiële opening van de tentoonstelling Earth Matters in het Textielmuseum, samengesteld door Lidewij Edelkoort.

 

// HET SPIRITUELE HUIS

  “In chaotische en angstige tijden zoekt de mensheid naar antwoorden en soelaas binnen de eigen vertrouwde cirkel (de cirkel is 100% bevestigd tijdens de laatste design week in Milaan). Daarom zullen we meer gefocuste aandacht gaan geven aan onze eigen manier van wonen en leven, koken en spelen; een huis maken waar we alles wat humaan is kunnen blijven koesteren, als het ontwerpen van een persoonlijk sanctuarium. Een plek om jezelf te zijn, om het bestaan te delen met mensen en dieren die je lief hebt, een atmosfeer die geruststellend en troostend moet worden, ervaren als een verademing, het idee van een huis dat geneest.

  Van het zoeken naar vrede tot de noodzaak tot concentratie, van de vreugde in de keuken tot het rituele plezier van baden en welzijn, brengen tien thema’s ons tot inzicht, als het ware de tien geboden van ons gezamenlijke levenslot.

  Op zoek naar warmte worden de kleuren lichter en zachter, gebruikt op neutrale en droge oppervlakten, tezamen met matte metalen, terwijl om de schoonheid van de schaduw te prijzen

  de kleuren betrokken en troebel worden, van donker metaal tot geblakerd zwart.

  Een mooi moment van inzicht.”

  Lidewij Edelkoort April 2017

// LOCATIE: HET PATRONAAT/DUDOK & TEXTIELMUSEUM TILBURG

  De trenddag vindt plaats op twee locaties, eerst de lezing in Het Patronaat bij café Dudok en aansluitend vervoer per bus naar het Textielmuseum voor de opening van de tentoonstelling. Na ontvangst van de inschrijving ontvang je een bevestiging met route en parkeersuggesties.

// AANMELDEN

  Wil je deze bijzondere dag meemaken dan kun je toegangskaarten bestellen.

     
  • Leden met een full membership hebben zoals gebruikelijk recht op 2 toegangskaarten. Extra toegangskaarten voor collega’s zijn te bestellen voor € 125,00 p.p. *exclusief BTW
  •  
  • Leden met een basis membership betalen € 150,00* per persoon.
  •  
  • De kosten voor niet-leden zijn € 295,00* per persoon (excl trendboek en BTW) dit is inclusief de ontvangst bij het Textielmuseum! Na ontvangst van de inschrijving ontvang je een factuur en verdere details. *Leden van CRISP, MODINT, BNI en BNA ontvangen een reductie van 10%

  Meld je direct aan via info@interieurinstituut.nl
Er zijn beperkt plaatsen beschikbaar!

// MEER INFO

  Ben je al lid van het NII? Voor meer informatie over het lidmaatschap kun je deze pagina bezoeken of contact opnemen via info@interieurinstituut.nl

  Graag tot 9 juni!

Verder op onze trendagenda

Tracking Future Lifestyle op Trendinstituut.nl

4e editie Touch Base 6 december

NII Trenddag Najaar - vrijdag 25 november

Lidewij Edelkoort - The Great Disruption - een impressie

Vragen over events, trips of lidmaatschap?

Nederlands Interieur Instituut
Molenweg 71
6741 KK Lunteren
info@interieurinstituut.nl

Neem gerust contact met ons op:

Edvard Daamen
Astrid van Leeuwen