Agenda NII 2021

Agenda NII 2021

Voor 2021 proberen we nog meer inspiratie bij jullie te brengen, natuurlijk met inspirerende sprekers. Zuzanna en Lidewij zoals we gewend zijn, alleen nogmaals online. Maar er komt meer: Omdat er nog weinig gereisd kan worden, hebben we om te beginnen ‘onze man in NY’ aan het werk gezet om voor ons vast te leggen wat daar gebeurt op het gebied van innovaties, trends en kunst, maar ook het effect van COVID. Hij doet nu veldonderzoek en we hopen dat deze eerste online trendsafari het begin is van een reeks.

2021... Inspiratie is NODIG, nu meer dan ooit

Verder presenteert Zuzanna haar boek FutureS. Dit staat los van haar trendverhaal en dus zal ze in een extra webinar dit boek presenteren. 

Ook leggen we contacten met sprekers die we online de gelegenheid willen geven hun verhaal te vertellen. Gesprekken met jullie leerden ons dat er behoefte is aan uitwisseling van ervaringen rondom specifieke thema’s als circulair ondernemen en nieuwe materialen. En nu ‘zoomen’ zo ingeburgerd is, kunnen we op een relatief simpele manier informatie bij jullie brengen. Heb je nog meer suggesties voor ons, laat het ons vooral weten.

Positief denkend kunnen we in het najaar weer de deur uit. Dus bereiden we trips naar Milaan, Dutch Design Week en Masterly The Hague voor. Dus mocht het kunnen, dan zijn we er klaar voor!

 

Agenda 2021

Tot ziens in 2021!

Astrid & Edvard

Verder op onze trendagenda

4e editie Touch Base 6 december

NII Trenddag Najaar - vrijdag 25 november

Lidewij Edelkoort - The Great Disruption - een impressie

Trendtour Dutch Design Week Eindhoven 26 oktober

Vragen over events, trips of lidmaatschap?

Nederlands Interieur Instituut
Molenweg 71
6741 KK Lunteren
info@interieurinstituut.nl

Neem gerust contact met ons op:

Edvard Daamen
Astrid van Leeuwen