Gratis toegang tot Maison&Objet januari 2019

Gratis toegang tot Maison&Objet januari 2019

De komende editie van de Maison&Objet in Parijs vindt plaats van 18 t/m 22 januari 2019. Steeds meer Nederlandse inkopers en interieurprofessionals komen naar deze internationale vakbeurs, komt u ook? Dankzij speciale afspraken met de beursorganisatie biedt het NII haar leden wederom gratis toegang tot de beurs (normaal €70).

Ruim 3.000 deelnemende merken vanuit de hele wereld presenteren op de Maison&Objet hun laatste collecties, u kunt er kennis maken met bekende en minder bekende ontwerpers en u vindt er de laatste trends op het gebied van interieurdesign en woondecoratie op het beroemde trendforum (Hal 7).

Nieuwe indeling van de beurs

  Teneinde in te spelen op de veranderingen in de markt en om uw bezoek zo succesvol mogelijk te laten verlopen, is het aanbod op de beurs sinds september 2018 ingedeeld in twee grote sectoren: MAISON (alle woondecoratie, ingedeeld naar stijlen) en OBJET (voorwerpen, met name geschikt voor detaillisten).

MOM: beleef de Maison&Objet het hele jaar door!

  Sinds vorig jaar heeft de Maison&Objet een permanent digitaal platform, vol met ideeën, producten en projecten: MOM (Maison&Objet and More). Neem een kijkje op maison-objet.com en schrijf u in voor de gratis nieuwsupdates! Natuurlijk kunt u de Maison&Objet ook volgen op Facebook, Twitter en Instagram.

Gratis toegang voor NII-leden

  De gratis kaarten kunnen rechtstreeks besteld worden op de website van de beurs via deze link.

  Tijdens het bestellen wordt u gevraagd een invitatiecode in te voeren, deze is: MOPNAI80

  Indien u vragen heeft hierover, of over de beurs zelf, dan kunt u contact opnemen met de Nederlandse vertegenwoordiging van de Maison&Objet: Promosalons Nederland: tel. 020 462 00 20 of e-mail melsdijk@promosalons.com

Uw reis naar de beurs

  Met de Thalys reist u in ruim drie uur vanaf Amsterdam (Rotterdam 2½ uur!) naar Parijs. U kunt uw tickets boeken via deze link. Vanaf het Gare du Nord reist u via de snelmetro RER B-lijn in ongeveer 20 minuten naar de beurs (halte: Parc des Expositions)

Uw hotel in Parijs

  Op de website van de Maison&Objet is een speciale rubriek voor het boeken van hotels. Ook kunt u terecht op de website van Promosalons Nederland, waar u een met korting een accommodatie kunt boeken bij MagicStay, een platform voor huurwoningen speciaal voor zakenreizigers. Voor een complete reis op maat (vervoer+hotel) kunt u ook terecht bij reisburo Anko Zakenreizen.

Parijs: trendshopstad nº 1!

  Maak van de gelegenheid gebruik om trends te spotten bij de leukste woondecoratiewinkels van Parijs. Bij Promosalons Nederland kunt u een lijst met de leukste adressen aanvragen.

Meer weten?

  Voor alle informatie over de beurs kunt u terecht op maison-objet.com. Voor vragen kunt u ook terecht bij de Nederlandse vertegenwoordiging: Promosalons Nederland, tel. 020 462 00 20, e-mail. info@promosalons.nl

Verder op onze trendagenda

8 sept - Trendforecast Lidewij Edelkoort - The Great

UITNODIGING Milaan 2022 – De highlights gepresenteerd door Jeroen Junte

Webinar Li Edelkoort en Philip Fimmano - Talking Textiles ‘Fruit of the Loom’

3e editie Touch Base 15 februari terugkijken

Vragen over events, trips of lidmaatschap?

Nederlands Interieur Instituut
Molenweg 71
6741 KK Lunteren
info@interieurinstituut.nl

Neem gerust contact met ons op:

Edvard Daamen
Astrid van Leeuwen