NII 2022

NII 2022

In deze nog steeds uitdagende tijden hebben wij met veel positieve energie een jaarprogramma in de steigers gezet, waarbij we jullie weer met regelmaat nieuwe inspiratie bieden zowel online als offline. De afgelopen twee jaar zijn we meer online aan gaan bieden, en eigenlijk blijft dat bestaan in het programma. Dit jaar mag je drie keer een online-event naast drie keer een live-event verwachten. ‘Live’ blijft nog altijd onder voorbehoud, hoewel we jullie wel heel graag willen ontmoeten!

De trenddagen met Lidewij Edelkoort en Zuzanna Skalska en de najaarsdag die we nog nader invullen, zijn gepland als live-event. Online bieden we 2 keer een Touch Base aan, waarin we een aantal designers voorstellen. Extra dit jaar is een online event met Philip Fimmano en Lidewij Edelkoort. Daarnaast staan de trendtour naar Milaan en Dutch Design Week op de planning. En we onderzoeken de mogelijkheden van een extra trendreis.

De activiteiten in een overzicht:
 

Voor alles ontvang je separaat een uitnodiging.

Er staat ook nog een leuke samenwerking op stapel staan met de TU-Delft, afdeling Industrieel Ontwerp, waarbij we medewerking zoeken van onze NII leden. Daarover hoor je snel meer.

Vanzelfsprekend blijven de trendspots iedere 2 weken in de mailbox van onze leden verschijnen. Misschien een goed moment om te inventariseren of iedereen binnen je organisatie deze ontvangt. Je kunt onbeperkt mailadressen doorgeven zodat we zoveel mogelijk personen binnen het bedrijf inspireren en informeren. Deze agenda staat binnenkort op de website en nemen we op in de Trendspots.

Ben je nog geen lid?

Bekijk hier de mogelijkheden »

 

We kijken er naar uit jullie weer te ontmoeten zowel live als online, samen maken we er een inspirerend jaar van,

Astrid & Edvard

Verder op onze trendagenda

Tracking Future Lifestyle op Trendinstituut.nl

4e editie Touch Base 6 december

NII Trenddag Najaar - vrijdag 25 november

Lidewij Edelkoort - The Great Disruption - een impressie

Vragen over events, trips of lidmaatschap?

Nederlands Interieur Instituut
Molenweg 71
6741 KK Lunteren
info@interieurinstituut.nl

Neem gerust contact met ons op:

Edvard Daamen
Astrid van Leeuwen