NII trendreis naar World Expo Dubai

NII trendreis naar World Expo Dubai

Dit najaar opent de World Expo Dubai met een jaar vertraging de deuren. Ons lijkt het een mooie gelegenheid om ergens tussen half november en begin december een trendreis te organiseren om de nu al spraakmakende paviljoens te ontdekken. Eindelijk weer eens samen op pad om inspiratie op te doen!

Deze Wereldtentoonstelling telt 192 deelnemende landen (een record) op 4,5 km2 en er worden veel bezoekers verwacht op deze tentoonstelling die voor het eerst in het Midden Oosten plaatsvindt.

We willen graag peilen of er belangstelling is om aan deze trendreis deel te nemen. Dus vragen we je om ons per ommegaande te laten weten of je bereid bent samen met ons op reis te gaan. Op basis van de respons gaan we dan een trendreis organiseren. 

Het voorlopige programma is gebaseerd op een 4 daagse reis (3 overnachtingen) waarin we dus ruim de tijd nemen om de meest innoverende en inspirerende paviljoens te bezoeken en indien mogelijk ook een indruk te krijgen van architectuur en retail in Dubai.
 

Dutch Pavillion


Natuurlijk gaan we op bezoek in het Nederlandse paviljoen dat bol staat van innovatie. Het Nederlands paviljoen presenteert duurzame innovaties op het gebied van water-, energie- en voedselsystemen. de spectaculaire architectuur van het paviljoen, in de vorm van een biotoop met een circulair klimaatsysteem, is ontworpen door V8 architecten uit Rotterdam. de toegepaste architectuur belichaamt de innovaties van ons land op het gebied van duurzame energie, watermanagement, agricultuur en circulariteit. Met deelname van o.a. Daan Roosegaarde, Joep van Lieshout, Jurgen Bey en Theo Jansen.
 

Daan Roosegaarde, Grow

Jurgen Bey, Waterschool


Voor meer informatie bezoek de website dutchdubai.com
Alle info over de World expo vind je op www.expo2020dubai.com

Vooralsnog staat de reis gepland in de periode tussen half november en begin december (we bepalen dat nader). 

Het pakket:

  • Reis en verblijf (directe vlucht)
  • Maaltijden ter plekke
  • Gids en begeleiding
  • Toegang World Expo
  • Vervoer waar nodig 


De package prijs voor de trip zal omstreeks € 2.750,00 per persoon liggen.

Dus wil je mee? Laat dat dan per ommegaande weten via info@interieurinstituut.nl en dan zetten we je naam op de lijst. We informeren je zo snel als mogelijk over de voortgang. Voor verdere vragen zijn we natuurlijk bereikbaar.

Graag tot ziens,
Astrid & Edvard

Verder op onze trendagenda

UITNODIGING Milaan 2022 – De highlights gepresenteerd door Jeroen Junte

Webinar Li Edelkoort en Philip Fimmano - Talking Textiles ‘Fruit of the Loom’

3e editie Touch Base 15 februari terugkijken

NII 2022

Vragen over events, trips of lidmaatschap?

Nederlands Interieur Instituut
Molenweg 71
6741 KK Lunteren
info@interieurinstituut.nl

Neem gerust contact met ons op:

Edvard Daamen
Astrid van Leeuwen