Trenddag NII 5 november met Christine Boland – Principles of Progress

Trenddag NII 5 november met Christine Boland – Principles of Progress

Op dinsdag 5 november nodigen we je uit voor de trenddag bij NII lid Auping. In het hart van de fabriek zal Christine Boland haar visie met je delen. Christine is op gebied van trends een rot in het vak en ze brengt een overtuigend verhaal over de tijdsgeest, het gedrag van de consument, de trends die je daaruit richting fashion en lifestyle kan distilleren. Locatie: Koninklijke Auping in Deventer opent haar deuren voor NII leden. Voorafgaand aan de lezing krijg je een rondleiding in de fabriek.

// CHRISTINE BOLAND

Richt de blik naar buiten, overzie de tijdgeest, en begrijp wat mensen drijft. Dat is wat we nodig hebben in deze snel veranderende wereld. Weten welke snaar je moet raken om niet alleen in het hoofd, maar ook in het hart van de consument terecht te komen. De analyse van Christine Boland is hiervoor het perfecte uitgangspunt. Zij filtert de relevante omgevingsfactoren uit het wereldnieuws, duidt het effect daarvan op de tijdgeest en doorgrondt de daaruit volgende consumentendrijfveren. Wie begrijpt waar de trends vandaan komen weet eerder wat de volgende stap voor de eigen sector zal zijn.

// PRINCIPLES OF PROGRESS 

Als de grens tussen mens en technologie steeds verder vervaagt en spraak-gestuurde [emotional] artificial intelligence ons gaat vertellen hoe we ons voelen en wat we nodig hebben, wat onderscheidt de mens dan [nog] van machine? Wat maakt ons uniek? Wat geeft tegenwicht tegen té veel ‘online, digitaal, virtueel, algoritmen, robotisering en AI’? Die vraag staat centraal in deze even verwarrende als opwindende tijd van transformatie. 

PRINCIPLES formuleert daar als eerste een antwoord op. Archetypisch menselijke eigenschappen worden ontleed, gekoesterd, uitvergroot, vermengd en opnieuw vormgegeven. Creatief, inventief, en mysterieus. In een vormentaal die afwisselend romantisch, poëtisch, bizar, rebels of provocerend is. Of een alchemie daarvan. En dan wordt het pas echt interessant. Want dat is precies de essentie van wat ons als mens uniek maakt. In haar presentatie- PRINCIPLES OF PROGRESS – komen al deze facetten op een of andere manier samen in vijf heldere statements met elk een duidelijke onderliggende drijfveer. 

// PROGRAMMA

14.00 – 14.30  Ontvangst en registratie met koffie/thee
14.30 – 15.30  Rondleiding Auping
15.30 – 16.45  Trendlezing Christine Boland
16.45 – 18.00  Netwerkborrel
 

// MELD JE NU AAN

Leden met een full membership hebben zoals gebruikelijk recht op 2 toegangskaarten. Leden met een basis lidmaatschap krijgen 1 toegangskaart. Extra toegangskaarten voor collega's zijn te bestellen voor € 125,00 per persoon (ex. BTW).

Nog geen lid? Voor een selecte groep hebben we de mogelijkheid deze dag mee te maken. Toegangskaarten zijn te bestellen voor € 175,00 per persoon (ex. BTW).

Meld je direct aan via info@interieurinstituut.nl en we bevestigen je deelname met verdere details van de locatie en parkeerinstructies.

Graag tot 5 november!
Astrid en Edvard

Verder op onze trendagenda

Tracking Future Lifestyle op Trendinstituut.nl

4e editie Touch Base 6 december

NII Trenddag Najaar - vrijdag 25 november

Lidewij Edelkoort - The Great Disruption - een impressie

Vragen over events, trips of lidmaatschap?

Nederlands Interieur Instituut
Molenweg 71
6741 KK Lunteren
info@interieurinstituut.nl

Neem gerust contact met ons op:

Edvard Daamen
Astrid van Leeuwen