Trendforecast Lidewij Edelkoort - The Great Disruption

Trendforecast Lidewij Edelkoort - The Great Disruption

Trendforecast Lidewij Edelkoort /
The Great Disruption /
Donderdag 8 september /
Buitenplaats Doornburgh Maarssen

Met veel plezier nodigen we je uit voor de trendforecast van Li Edelkoort op donderdag 8 september as. We kijken uit naar haar verhaal en visie op deze sterk veranderende wereld. 

The Great Disruption

Na de pandemie veranderen mensen hun leven radicaal ze zullen hun baan opzeggen en hun stadsleven achter zich laten, kiezen voor een beter bestaan, verbonden via technologie en dichter bij de natuur. Voor sommige mensen kan het leven er nogal introspectief uitzien, waardoor ze zich kunnen concentreren op tijd en wat het belangrijkst is. Anderen zullen verschillende Human Connections vieren, samenkomen om ervaringen te delen, het leven ten volle vieren. Design neemt nota van deze dramatische evolutie, door gebruik te maken van emotionele vormen, organische materialen, boeiende kleuren en tactiele afwerkingen om onze ruimtes, meubels, opbergermeubelen en accessoires opnieuw te ontwerpen.

Aan het begin van een nieuw tijdperk zal een geweldige generatie de weg wijzen naar een meer bewuste toekomst waarin verschillende belangrijke levensstijlen ontstaan, wat bewijst dat verandering voorgoed niet alleen mogelijk is, maar al goed op weg is.

Lidewij, juni 2022

 

 

Locatie

We hebben een geweldige plek gevonden om Li haar verhaal te laten vertellen. Aan de Vecht in een ingetogen klooster van Dom Hans van der Laan en omringd door de tentoonstelling Vorm aan de Vecht die curator Nicole Uniquole daar organiseert. In deze setting van contemplatie moeten we ons wel openstellen voor deze trendforecast! www.buitenplaatsdoornburgh.nl

 

 

Programma

14.00 – 14.30  Registratie, koffie/thee
14.30 – 16.00  Lezing 'The Great Disruption'
16.00 – 18.00  Afsluiting en bezoek expositie met netwerkborrel

 

 

Aanmelden kan vanaf nu

Schrijf je in via info@interieurinstituut.nl

Kaarten voor niet-leden kosten € 295,00 (excl. BTW) na aanmelding ontvang je een factuur en als deze voldaan is volgt een bevestiging met details. Er zijn beperkt kaarten beschikbaar dus als je interesse hebt, wacht niet te lang!

Full + Basic Members hebben inmiddels een uitnodiging gehad waarin staat dat Full Membership recht geeft op 2 kaarten en een trendboek. Extra kaarten zijn te reserveren zo lang er ruimte is.

 

Ook lid worden?

Bekijk de mogelijkheden op www.interieurinstituut.nl/membership

Verder op onze trendagenda

Tracking Future Lifestyle op Trendinstituut.nl

4e editie Touch Base 6 december

NII Trenddag Najaar - vrijdag 25 november

Lidewij Edelkoort - The Great Disruption - een impressie

Vragen over events, trips of lidmaatschap?

Nederlands Interieur Instituut
Molenweg 71
6741 KK Lunteren
info@interieurinstituut.nl

Neem gerust contact met ons op:

Edvard Daamen
Astrid van Leeuwen