Trendlezing Rik Vera over The Day After Tomorrow op dinsdag 10 november 2020

Trendlezing Rik Vera over The Day After Tomorrow op dinsdag 10 november 2020

Op dinsdag 10 november presenteren we voor onze leden de trenddag najaar online. We hopen ten zeerste dat we vanaf volgend jaar weer kunnen gaan plannen om jullie live te laten deelnemen.

Rik Vera is voor ons geen onbekende en we vonden het belangrijk om hem in dit bijzondere jaar te laten vertellen hoe we ervoor staan en wat de scenario’s zijn. In hoeverre is de wereld verandert en wat betekent dat voor jou. Kunnen we wachten tot alles weer ‘normaal’ wordt of is het beter het roer om te gooien en nieuwe kansen te benutten?

“Het Oude Normaal is niet meer. Helaas zitten we ook nog niet in het Nieuwe Normaal. We hangen ergens tussenin en zijn zo de duistere Twilight Twenties binnengestapt: een periode waarin het Nieuwe Normaal wordt gevormd door een veranderende maatschappij, veranderende klanten en technologie, verwoestende gebeurtenissen zoals pandemieën, klimaatrampen, economische crisissen, etc. In die zin is Covid-19 een gigantische wake-up call. In 4 delen zet ik uiteen wat ik daarmee bedoel.“

1. Nieuwe dingen

Welke krachten komen er samen die het oude normaal de nek omdraaien? Hoe ziet het nieuwe normaal eruit? Waarom? Ik leg uit waarom het gebeurt en waarom nog niet vandaag.

2. Oude dingen die blijven

Ik leg uit welke basis elementen nooit veranderen en wat de ‘North Star’ in deze ontwrichtende tijden is: extreme ‘customer centricity’.  Ik leg uit wat dit is en hoe je dit bereikt. Tevens geef ik aan hoe je de oude bouwstenen van het oude business model kunt gebruiken om een nieuw model te maken.

3. Op zijn kop

Hoe transformeren we de oude dingen naar het nieuwe normaal? Hoe ziet in het nieuwe normaal deze ‘customer centricity’ eruit? En wat zijn smart data gedreven ecosystemen en hoe bouw je die?

4. Begin met bouwen

Wat kan ieder bedrijf vandaag doen om klaar te zijn voor overmorgen en wat betekent dat voor leiderschap? 
 

Het programma ziet er als volgt uit:

10.00 – 10.15 uur    inloggen mogelijk
10.15 – 10.30 uur    introductie
10.30 – 12.00 uur    presentatie Rik Vera in 3 delen met Q+A na ieder deel
12.00 uur                 einde (uitloop mogelijk)

 

Schrijf je nu in!

Om er zeker van te zijn dat je een uitnodiging voor deze Zoom-sessie ontvangt vragen we je je deelname te bevestigen via info@interieurinstituut.nl
Daarmee kom je op de lijst en ontvang je ruim voor 10 november een mail met inloggegevens.

Verder op onze trendagenda

Trendforecast Lidewij Edelkoort op 3 juni 2021

Trendsafari Australië donderdag 22 april

4 scenario’s op weg naar 2030

Agenda NII 2021

Vragen over events, trips of lidmaatschap?

Nederlands Interieur Instituut
Stationsweg 106
6711 PX EDE
info@interieurinstituut.nl

Neem gerust contact met ons op:

Edvard Daamen
Astrid van Leeuwen