Uitnodiging lezing LEGACY door Zuzanna Skalska

In deze gekke tijden, proberen we allemaal toch zo ’normaal’ mogelijk door te gaan met onze business en in communicatie met elkaar maar dat blijkt best wel lastig. Zuzanna nodigt NII leden uit om haar lezing vanaf 2 april hier online te volgen.

LEGACY - How to be a good ancestor?

"We leven in een tijd van diepgaande en steeds sneller optredende veranderingen. Het overbruggen en samenbrengen van verschillende meningen, stemmen en de perspectieven van de generatie is nooit eerder zo belangrijk geweest voor bedrijven, instellingen en organisaties. Wat zetten we in beweging en wat is de nalatenschap van die keuzes die de kinderen van onze achterachterkleinkinderen zullen erven? De kern van mijn boodschap is dat we actief moeten handelen om ervoor te zorgen dat toekomstige generaties kunnen genieten van een geBen jezonde samenleving, vrede en een schoon milieu. Zijn we goede voorouders? Of gaan we de geschiedenis in als de generatie die de schoonheid van diversiteit ruïneerde, onze natuurlijke omgeving verwoestte en de verworvenheden van de beschaving volledig verkwanselde?"

"Waarom dit boek? Ons boek is niet zomaar een ander trendboek. Het gaat er niet om wat wel of niet trendy zal zijn. Het gaat erom bedrijven het LANDSCHAP VAN  MOGELIJKHEDEN te laten zien™ vol sprankelende SIGNALEN VAN VERANDERING™. Als topman, leider van een organisatie of oprichter van een nieuw gelanceerd bedrijf, wil je kennis, ideeën en inspiratie opnieuw introduceren bij je team of je klanten om je onderneming vooruit te helpen. Vergeet het niet! Denk na over je NALATENSCHAP. Neem bruikbare inzichten mee! Creëer een betere toekomst!"

"OPMERKING: imperia, koninkrijken, naties, dictators, systemen, religies, heersers... gaan onvermijdelijk ten onder, dus niet ieder bedrijf hoeft te overleven."

Zuzanna Skalska, februari 2020

Verder op onze trendagenda

8 sept - Trendforecast Lidewij Edelkoort - The Great

UITNODIGING Milaan 2022 – De highlights gepresenteerd door Jeroen Junte

Webinar Li Edelkoort en Philip Fimmano - Talking Textiles ‘Fruit of the Loom’

3e editie Touch Base 15 februari terugkijken

Vragen over events, trips of lidmaatschap?

Nederlands Interieur Instituut
Molenweg 71
6741 KK Lunteren
info@interieurinstituut.nl

Neem gerust contact met ons op:

Edvard Daamen
Astrid van Leeuwen