Trendsafari Australië donderdag 22 april

Trendsafari Australië donderdag 22 april

Op 22 april as presenteren we de 2e trendsafari. Dit keer neemt Philip Fimmano die we goed kennen als naaste medewerker van Li Edelkoort ons mee langs een aantal highlights. Hij heeft de afgelopen weken opnames gemaakt die hij graag zelf live aan ons presenteert.

“Join me for an inspiring virtual safari of Melbourne and Sydney’s best interior showrooms and stores. In today’s complex times, the lifestyle-driven Australian market offers an optimistic perspective on the future of home, garden, textiles, design and furniture.” 

Philip Fimmano, April 2021

 

Programma

10.45 – 11.00  Wachtkamer Zoom open
11.00 – 11.40  Trendsafari
11.40 – 12.00  Vragen en afsluiting


Meld je nu aan voor dit live Zoom Webinar waar we samen met Philip de safari volgen. Je ontvangt dan kort voor 22 april een inlog. Aanmelden kan via info@interieurinstituut.nl er is geen limiet aan het aantal collega’s dat zich kan aanmelden. Graag per deelnemer een e-mailadres doorgeven!

 

Trendsafari New York

Je kunt nog steeds de 1e trend safari New York en het gesprek dat Margriet Vollenberg met Beth Dickstein in New York had terugzien. Log in via de NII website en ontdek New York. 

 

Trendsafari Milaan LIVE

Het lijkt er op dat we in september weer kunnen reizen. Met dat optimisme hebben we alles in gereedheid gebracht voor een trendsafari tijdens de internationale meubelbeurs in Milaan op 8,9 en 10 september. Een korte rondgang langs oud deelnemers leert dat er veel belangstelling is en er al goed ingeschreven is.

Heb jij ook belangstelling? Laat het ons weten via info@interieurinstituut.nl en we nemen contact met je op?

Verder op onze trendagenda

Ontdek op 20 oktober de DUTCH DESIGN WEEK 2021 met Zuzanna Skalska

Uitnodiging 2e editie Touch Base 7 oktober

Trendsafari Milaan

NII trendreis naar World Expo Dubai

Vragen over events, trips of lidmaatschap?

Nederlands Interieur Instituut
Molenweg 71
6741 KK Lunteren
info@interieurinstituut.nl

Neem gerust contact met ons op:

Edvard Daamen
Astrid van Leeuwen