Webinar Beyond Zero, een eye opener om klimaatdoelen te halen

Webinar Beyond Zero, een eye opener om klimaatdoelen te halen

Op vrijdag 10 december ben je van harte uitgenodigd de spraakmakende documentaire Beyond Zero te zien. De film is alleen te zien als onderdeel van en in samenwerking met het 100 Months to Change programma. Het is dus een unieke kans om dit gezamenlijk als extra online NII event aan te kunnen bieden. 

100 Months to change is een netwerkorganisatie van changemakers. Voorafgaand aan de streaming zal ambassadeur van 100MTC en voormalig head of design van Interface, Helmich Jousma de film inleiden. Het doel van 100 Months to Change is om professionals te inspireren en te versterken in hun klimaatwerk. En dit raakt dus ook jou!


De film en wellicht daarna het programma 100 Months to Change geeft handvatten voor iedere professional om met de klimaatopgave en andere duurzame doelen in je werk om te gaan. Helmich zal ook de kansen en onverwachte meerwaarde ervan benadrukken.
Kortom een niet te missen kans om je te laten inspireren en informeren.

Beyond Zero

'Beyond Zero' is een inspirerende en bekroonde documentairefilm over het Amerikaanse multinational Interface. Het biedt een ongekend ‘fly on the wall; inzicht in de onwaarschijnlijke en visionaire, moedige beslissing van oprichter en CEO Ray Anderson van de succesvolle (maar destijds nog vervuilende) beursgenoteerde vloerenfabrikant Interface om zijn bedrijf compleet te transformeren naar een bedrijf zonder negatieve impact. De film volgt zeer realistisch het avontuur dat hij en mensen om hem heen aandurfden en dat inmiddels heeft geleid tot een ‘beyond zero emission’ bedrijf.
 

Helmich Jousma

Programma

09.30                Inleiding door Helmich Jousma
09.50                Start Beyond Zero
11.10 - 11.30    Q+A en afsluiting

Inschrijven

Deelname aan dit webinar is voor NII leden gratis! Je kunt je nu inschrijven door een mail te sturen naar info@interieurinstituut.nl. Je kunt voor alle collega’s die de film willen zien een mailadres sturen dan krijgen ook zij een link.
 

Verder op onze trendagenda

8 sept - Trendforecast Lidewij Edelkoort - The Great

UITNODIGING Milaan 2022 – De highlights gepresenteerd door Jeroen Junte

Webinar Li Edelkoort en Philip Fimmano - Talking Textiles ‘Fruit of the Loom’

3e editie Touch Base 15 februari terugkijken

Vragen over events, trips of lidmaatschap?

Nederlands Interieur Instituut
Molenweg 71
6741 KK Lunteren
info@interieurinstituut.nl

Neem gerust contact met ons op:

Edvard Daamen
Astrid van Leeuwen