Zomerbijeenkomst NII - Vorm aan de Vecht

Zomerbijeenkomst NII - Vorm aan de Vecht

Op donderdag 19 mei nodigen we je van harte uit voor een zomerse bijeenkomst bij de tentoonstelling Vorm aan de Vecht in buitenplaats Doornburgh te Maarssen. Hier heeft curator Nicole Uniquole, bekend van Masterly Milaan en The Hague een bijzondere tentoonstelling samengesteld met toonaangevende ontwerpers. Wat ons betreft een mooie gelegenheid om elkaar te zien en een glas te heffen op de zomer!

Vorm aan de Vecht

Buitenplaats Doornburgh presenteert de tentoonstelling Vorm aan de Vecht. In het klooster is werk te zien van diverse gerenommeerde ontwerpers, kunstenaars en fotografen in een bijzondere combinatie van erfgoed en hedendaags design. Curator Nicole Uniquole: 'Deze tentoonstelling reflecteert op de bijzondere geschiedenis van deze buitenplaats door het in een nieuw daglicht te zetten.'
Er wordt werk getoond van ruim 50 ontwerpers, fotografen, kunstenaars en modeontwerpers zoals; Jan Taminiau, Stefan Scholten, Richard Hutten, Wieki Somers, Suzanne Jongmans, Lita Cabellut, Jan Noyons, Job Smeets, Jimmy Nelson, Esmé Hofman, Winnie Teschmacher, Danielle Kwaaitaal, Aleksandra Gaca, Bert Kuizenga, Carla van de Puttelaar & Iris van Herpen en vele anderen.

Programma

Vanaf 14.00 uur welkom met koffie/thee en om 14.30 uur een introductie door Nicole Uniquole. Aansluitend rondgang langs de expositie waar we ook de ontwerpers uitnodigen. We sluiten af met een zomerse netwerkborrel.

De kosten voor deelname bedragen € 35,00 p.p.

Aanmelden

Je kunt je aanmelden via info@interieurinstituut.nl. Na je aanmelding ontvang je een bevestiging met factuur en details.
 
We hopen je 19 mei te ontmoeten op deze bijzondere locatie.
Astrid & Edvard

Verder op onze trendagenda

Tracking Future Lifestyle op Trendinstituut.nl

4e editie Touch Base 6 december

NII Trenddag Najaar - vrijdag 25 november

Lidewij Edelkoort - The Great Disruption - een impressie

Vragen over events, trips of lidmaatschap?

Nederlands Interieur Instituut
Molenweg 71
6741 KK Lunteren
info@interieurinstituut.nl

Neem gerust contact met ons op:

Edvard Daamen
Astrid van Leeuwen