9 november 2017 Trenddag ‘The day after tomorrow’

9 november 2017 Trenddag ‘The day after tomorrow’

NII inspireert door vooruit te kijken. Onze activiteiten beginnen altijd met de gedachte: wat gaat er veranderen, welke trends verwacht men? We trekken hiervoor gerenommeerde sprekers aan, zoals Li Edelkoort (juni) of Zuzanna Skalska (maart), die hun visie op de veranderende wereld met ons delen. Het gaat niet altijd over de kleur, de vorm, de materialen. In het najaar willen we de trendinspiratie nog breder trekken. Op donderdag 9 november geeft Rik Vera zijn visie op de veranderende relatie met de consument, wat dit brengt aan innovaties in een digitaal tijdperk.

// RIK VERA

  Je wordt altijd opgeslokt door dagelijkse beslommeringen. En dat is zonde, want volgens Rik moet je juist 70% van je tijd aan de toekomst besteden en maar 10% aan vandaag. Deze middag haalt je in ieder geval compleet uit jouw comfortzone. Rik is een gevierd
spreker, in binnen- en buitenland, en schudt mensen wakker met zijn relaas over de veranderingen in consumenten gedrag, veelal ontstaan vanuit het technologische ontwikkelingen. Hij schetst toekomst scenario’s en adviseert diverse branches (nexxworks.com), en we dagen hem uit om te laten zien wat er aan mogelijke scenario’s zijn voor de ‘interieur-consument’.

// BERND DAMME

  Voor NII is Bernd inmiddels al een bekende. Hij heeft als jonge ondernemer al een indrukwekkend CV. Met zijn innovatieve, creatieve en disruptieve denkmethode weet hij succesvolle ontwikkelingen neer te zetten in diverse branches: juwelen, fashion en klassieke muziek.

// LOCATIE

  Het Parooltheater in het oude Paroolgebouw aan de Wibautstraat.
Op deze locatie heeft Het Student Hotel zijn intrek genomen met hun ‘flagshipstore’, ook bekend als de ‘Knowledge Mile’ een sociaal, creatief, en ondernemende plek van de stad. The Student Hotel bestaat nog niet zo lang, maar heeft in Nederland inmiddels zes hotels en het concept trekt nu verder de wereld in.

// AANMELDEN

     
  • Leden met een Full membership hebben zoals altijd recht op 2 toegangskaarten.
  •  
  • Extra kaarten voor deze trenddag zijn te reserveren en kosten € 95,00 p.p.
  •  
  • Leden met een basis membership kunnen met 1 persoon de trenddag bijwonen.
  •  
  • Niet-leden kunnen deze trenddag bijwonen voor € 150,00 p.p.

  Na jouw aanmelding ontvang je een bevestiging met routebeschrijving. Meld je direct aan via info@interieurinstituut.nl

// ASTRID OVER THE DAY AFTER TOMORROW

  “Onlangs had ik een voorbespreking voor de trendsessie van 9 november met Rik Vera en Bernd Damme. Zij kenden elkaar nog niet, dus een kennismaking vond ik wel heel belangrijk. Rik vond….”
Lees verder

 

Verder op onze trendagenda

Lidewij Edelkoort presenteert ANIMISME

Trendspots Alert - Interieur in de hoofdrol op Paleis Soestdijk

Lezing LEGACY door Zuzanna Skalska

Uitnodiging lezing LEGACY door Zuzanna Skalska

Vragen over events, trips of lidmaatschap?

Nederlands Interieur Instituut
Stationsweg 106
6711 PX EDE
info@interieurinstituut.nl

Neem gerust contact met ons op:

Edvard Daamen
Astrid van Leeuwen